image
15. marts 2022 kl. 16:24
U19 | AaB - Lyngby 5-3
AaB U19 tog lørdag d 12. marts, mod Lyngby i jagten på en længe ventet sejr.
AaB startede helt forrygende og kunne efter 10 min allerede være foran, med et par stykker, det forløsende mål kom efter 20 min da Oscar Meedom lagde den over i det lange hjørne efter flot oplæg fra Vladimir Prijovic. AaB fortsatte og kort efter scorede Oscar igen efter en flot kontra, da Mathias Vægter fandt Oliver Ross som lagde den til højre, hvor en fri Oscar lagde den ind i kassen.
Lyngby kom bedre med og fik reduceret kort efter, men AaB fortsatte og Anders Noshe lagde den flot ind over keeperen til stilling 3-1 efter en halv times spil, som også var pause stillingen
.
AaB kom godt ud til anden halvleg, og allerede efter 5 min fandt Mathias Vægter en fri Magnus Koch som lagde den højt i nettet til stilling 4-1. Herfra faldt AaB drengene lidt i niveau og det straffede lyngby prompte med 2 hurtige scoringer, til stilling 4-3.
Heldevis fandt AaB drengene hinanden igen, og kort efter fik Lyngby rødt kort, efter en Lyngby mand lavede frispark på en hel fri Oliver Ross, hvilket ændrede kampbilledet.
AaB fuldførte en flot kamp og dominerede til sidst, hvor Jakob Gaardsøe satte punktum med et flot mål til slutresultatet 5-3 og årets første hjemmesejr var i hus.
Herefter kunne sejrssangen endelig gjalde i omklædningsrummet.
Næste kamp er først d 2. april kl. 13:00, hjemme mod FC Nordsjælland.
Oliver Ross
U17 | AaB - Lyngby 0-5 (0-3)
Hjemmekampen fik med AaB øjne den værst tænkelige start på kampen, da U17 drengene mistede bolden midt på banen og på kontraen scorede Lyngby til 0-1 efter blot 28 sekunders spil.
AaB var spilstyrende, da Lyngby startede med at presse lavt, men de var farlige på deres omstillinger. AaB’erne manglede tempo og bevægelse i deres spil. Mads Bomholt var tættest på i første halvleg for AaB’erne, da han blev spillet fri af Magnus VP i en god kontra efter et Lyngby hjørnespark. Desværre var Lyngby mere effektive på deres kontraer og de bragte sig foran med både 0-2 og 0-3 indenfor et par minutters spil. Slemt blev værre for AaB inden pause, da Benjamin Damsgaard blev præsenteret for det røde kort efter 33 minutters spil.
I anden halvleg søgte AaB en tidlig reducering, der kunne bringe noget spænding ind i kampen, men en god chance til Emil Nymann blev ikke til scoring. Et godt kæmpende AaB hold holdt Lyngby fra chancer og de havde ikke behov for at spille med nogen stor risiko, så 2. halvleg var lidt stillingskrig. En pasningsfejl til egen keeper, hvor en hurtig Lyngby spiller kom først på bolden, resulterede i et straffespark, som Theis Aarøe scorede på. Samme spiller lukkede og slukkede for Lyngby til slutresultatet 0-5.
AaB-drengene fik aldrig rystet den dårlige start af sig, og kom aldrig op på det niveau, der sikrede sejren i sidste weekend.
Næste kamp er en pokalkamp i næste weekend på udebane mod Randers.
U 15| Lyngby - AaB 6-0
U 14| Grenå - AaB 0-10 pokalkamp
U 13| AaB - VRI 4-1 træningskamp