3 sejre og 1 nederlag i akademiet

image
06. marts 2022 kl. 10:31
U 19| AaB - SønderjyskE 2-3
AaBs U19 hold spillede lørdag d. 5. marts på hjemmebane mod SønderjyskE. AaB startede kampen godt, og ligger et højt pres på det Sønderjyske forsvar, efter 14 minutter opsnapper Jakob Gaardsøe bolden fra den Sønderjyske keeper og spiller Oscar meedom fri og han bringer AaB foran 1-0. Jakob Gaardsøe scorer til 2-0 efter 21 minutter på et indlæg fra Oscar Meedom. AaB var meget dominerende de første 25 minutter. Desværre scorer SønderjyskE kort tid efter til 2-1, hvor forsvaret ikke for bolden ekspederet væk, men vælger at redde situationen ved at spille små spil i feltet. AaB drengene fighter videre, men SønderjyskE udligner til 2-2 efter 37 minutter i en ligende situationen som ved det første Sønderjyske mål. AaB tror forsat på en sejr og kæmper godt. Desværre får SønderjyskE scorede til 2-3 kort tid før pausen på en personlig fejl. AaB går til pause, hvor man som hold lige skal finde hinanden igen.
AaB går ud til 2. Halvleg med god energi. AaB sidder meget på spillet og får skabt flere muligheder. Det var desværre ikke AaBs dag. De går fra kamp med et nederlag på 2-3 til SønderjyskE.
Næste kamp bliver spillet lørdag d. 12 marts på AaBs anlæg kl 13.00 mod Lyngby.
Emil Nymann Andersen
U 17| AaB - SønderjyskE 4-2
AaB’erne skulle rejse sig efter sidste uges skuffelse mod Vejle, og vil de unge AaB’ere klatre i tabellen, så skulle dagens kamp mod rækkens nr. 10 vindes.
AaB startede godt og fandt gode løsninger på SønderjyskE’s høje pres. Der blev fundet gode positioner, specielt centralt på banen, men den sidste præcision i afleveringerne manglede. Emil Nymann blev efter 12 minutter spillet til baglinjen i højre side og foran mål var Magnus VP klar til at sparke tværpasningen ind. Det samme billede fortsatte i de næste 10 min, og det udmøntede sig i et straffespark til AaB. Desværre diskede SE keeperen op med en god redning på Magnus VP’s spark. På det efterfølgende hjørnespark scorede AaB dog alligevel til 2-0, da Nikolai Veilbæk sparkede bolden i kassen fra kanten af feltet. Efter scoringen kom SE bedre med i kampen, og det havde et godt tryk mod AaB målet, men de rød- og hvidstribede holdt stand til pauseføringen.
SE kom aggressivt ud til 2. halvleg. Emil Nymann havde en tidlig og god chance for 3-0, men istedet blev 2-1 på et selvmål efter et hjørnespark. Få minutter senere fik AaB tilkendt sit andet straffespark i kampen. Denne gang skulle Nikolai Veilbæk sparke, hans afslutning blev desværre også reddet, men der blev dømt omspark, da keeperen forlod stregen for tidligt. På det efterfølgende spark var Veilbæk til gengæld mere kølig og sparkede sikkert bolden i mål til 3-1. Den føring holdt kun 2 minutter, så reducerede SE igen til 3-2 på et flot hovedstødsmål. De næste 10 minutter pressede SE godt på, dog uden at presse Daniel Held voldsomt i AaB’s mål. På et tilbagespil til SE’s keeper fik Emil Nymann presset bolden over til en fri Sebastian Lind, der sikkert gjorde det til slutresultatet 4-2.
Efter kampen var der stor tilfredshed med sejren, som sagtens kunne være blevet større, men en god præstation over hele linien, hvor drengene fulgte taktikken godt. Også skønt med comeback til Benjamin Damsgaard og Mads Mochau.
Næste kamp er næste lørdag mod Lyngby på Hornevej.
U 15| AaB - SønderjyskE 3-2
U 14| AaB - FC Midtjylland 7-1
U 13| AaB - Thisted 10-0 træningskamp