Menu

Henning Smed mindes fredag 2. juni

image
Tom Nyggard
01. juni 2023 kl. 23:11
Det er med stor sorg, at klubben må meddele, at Henning Smed gik bort fredag den 26. maj.

Henning Smed havde et kæmpe AaB-hjerte og har siden 1967 været frivillig leder i AaB. De først år ydede han en uvurderlig indsats som træner og holdleder. De sidste mange år var ”Smed” et fast og skattet medlem af ungdomsudvalget.

I ungdomsudvalget har Smed løftet opgaverne omkring U19 og U17 i rigtigt mange år. Inden omlægningen af rækkerne hed Smeds afdeling ynglinge- og junior-afdelingen, og han stod med stor stolthed som afdelingsleder i den afdeling, som hjemførte guld til AaB i ´90erne for såvel juniorer som ynglinge.

Henning har altid været og vil altid være en uundværlig del af AaB’s historie - først på Hobrovej og siden på Hornevej. Altid har han været behjælpelig, givet en hånd med og kendte ikke ordet ”nej,” når AaB kaldte. Hans søde kone Ninna og hans to sønner Jacob og Kenneth har bakket ham op, selvom mange lørdage sikkert ville have kunnet være anvendt familiemæssigt til andre gøremål end at dele programmer ud ved hjemmekampe. Familien har kærligt respekteret, at Smeds hold kom i første række.

Mange af vores nuværende spillere har mødt Henning Smed, én af de frivillige, som får en klub som AaB til at hænge sammen.


For det flotte arbejde blev Henning Smed dekoreret med AaB guldnål i år 2010.

Henning Smed blev 71 år.

AaB’s ungdomshold U17 og U19, samt Danmarksserien vil på fredag den 2/6 mindes Henning ved at spille med sørgebind og holde et minuts stilhed inden kampstart.

Æret været Henning Smeds minde

 

Med venlig hilsen
AaB af 1885 Bestyrelse

 

Med venlig hilsen
AaB af 1885 Bestyrelse

Luk