image
Jonatan Flindt
16. maj 2019 kl. 16:22

Onsdag d. 15. maj tog AaB imod Vejle i u19 ligaen

Kampen starter i et højt tempo, og et Vejle hold som var aggressive fra starten. Kampen bølgede frem og tilbage, hvor ingen af holdene fik skabt de helt store chancer. Det ændre sig i efter 23 minutter hvor Nicolaj Laursen slog et indlæg til bagerste stolpe, som bliver hættet tilbage i feltet til Mikkel kaufmann, som elegant tipper den over en modstander og iskoldt bringer hjemmeholdet foran 1-0. Senere i halvlegen var Nicolaj Laursen igen farlig, da han med en flot venstrebensafslutning rammer stolpen, men desværre for AaB står der stadig 1-0 ved pausen.

Anden halvleg var igen meget lige, uden de store chancer. Men efter 65 minutter bliver indskiftet Søren Tengstedt spillet fri, og med sin første berøring i kampen, bringer han AaB foran 2-0. Vejle blev ved med at forsøge at skabe chancer, men en velspillende AaB defensiv holdte Vejle fra de store chancer. AaB bliver igen farlig imod slutning af kampen, hvor Jonatan Flindt rammer indersiden af stolpen efter en flot dribletur, men AaB spillerne vinder for trejde gang i træk 2-0, og fastholder dermed førstepladsen i U-19 Ligaen med kun 2 kampe igen.

AaB’s næsten kamp er lørdag d. 25 maj kl. 13, hvor FC Nordsjælland gæster Hornevej.