image
Søren Tengstedt
25. november 2018 kl. 17:45

AaB-drengene tog tidligt lørdag morgen afsted fra Hornevej mod Berlin. Hertha Berlin ventede i AaB-mandskabets 3. Kamp i tuneringen Baltic Sea Cup.

Et AaB hold som skulle tilbage på sporet efter sidste uges nederlag i Farum til FC Nordsjælland. Holdet overnattede på hotel fra lørdag til søndag. Kampen skulle nemlig først spilles 12.30 søndag. Kampen startede hektisk, da det var et fysisk stærkt Hertha mandskab, som var stærke i duellerne. Som kampen skred fik AaB-holdet mere og mere kontrol på kampen, som udmøntede sig i en føring efter en 20 minutters spil. Mikkel Kaufmann opfanger en lidt tilfældig bold i højre siden, han får hurtigt fint kontrol over bolden og spiller fornemt Nicolai Laursen i dybden, som tager et hurtigt træk og klasker bolden i nettet bag en chanceløs Hertha keeper. Dermed 0-1 til AaB. AaB forsætter det gode momentum og kommer frem til flere gode muligheder, blandt andet 2 stolpe skud fra henholdsvis Nicolai Laursen og Mikkel Kaufmann.

Til anden halvlegs start havde AaB-holdet foretaget et par udskiftninger. Anden halvleg startede som første halvleg slap, AaB i kontrol og Hertha uden de store chancer. Efter en 55. Minutters spil spiller Jeppe Pedersen, Lukas Klitten godt i dybden, som desværre for AaB-holdet sparker bolden på stolpen. Endnu en stor chance til AaB for at udbygge føringen. AaB-holdet forsætter det fine spil, hvilket også udmønter sig til en stor chance til Oliver Klitten, som på uheldigvis heller ikke formår at udbygge føringen.

I kampens døende minutter kommer Hertha mere med i spillet, og formåede mere og mere at sætte spillet på AaB’s banehalvdel. Marcus Bundgaard formåede dog på fint vis, at holde buret rent. I kampens overtid får Emil Rask bolden helt nede i hjørnet, hvor han på flotteste vis sender en Hertha forsvarer ud efter stanglakrids, med en flot tunnel, hvor han efterfølgende klapper bolden hårdt og fladt ind i fødderne på Oliver Klitten, som lukker og slukker kampen til slutresultatet 2-0.

AaB-holdet formår altså at tage 3. sejr ud af 3 mulige i Baltic Sea Cup, trods et Hertha-mandskab som bestod af flere Bundesliga spillere. AaB-holdets næste kamp er lørdag d.1. december, hvor de gæster Silkeborg i U19 ligaens sidste runde.