AaB's U18 DM spillede en god kamp trods nederlag

image AaB's U18 DM, indsat Louise Dupont, kampens spiller.
Emma Lind Simonsen, U18 DM.
03. oktober 2018 kl. 18:52
Lørdag d. 29. september tog U18 DM pigerne fra AaB imod Team OdenseQ. Odense var favorit fra kampens start af, men AaB håbede på at kunnen hive point med hjem, efter sidste uges nederlag på udebane mod Brøndby.
Som forventet lagde Odense hårdt ud, og havde det meste af spillet. Odense prøver med flere skud på AaBs mål, men målmand Signe Hovalt griber sikkert bolden. Efter 19 minutter lægger Odenses Nicoline Kiilsholm Bæksted bolden ind i AaBs felt og Odenses nummer 4 Emilie Jenrich Lajmiri scorer til 0-1 på et flot hovedstød.
I 37. minut må AaBs Cornelia Kramer skadet forlade banen, og ind kommer Julie Laursen. AaB kæmper videre resten af halvlegen, men desværre uden de store chancer, og må derfor gå til halvleg med stillingen 0-1.
I halvlegen fortager AaB deres anden udskiftning, ud kommer Sofie Qvist og ind kommer Caroline Rafn. AaB virker mere klar fra 2. halvleg og har også mere af spillet. Efter 54 minutter header AaBs Mathilde Jakobsen bolden i dybden til Camilla Hastrup som sikkert sætter bolden i mål, dermed udligner AaB til 1-1.
Kampen er meget lige, men efter 78 minutter har Odense en stor chance og AaBs Josefine Bundgaard laver straffe og får gult kort. Odense udnytter chancen og Emilie Jenrich Lajmiri scorer sit andet mål og bringer Odense foran 1-2. Kampen er stadig meget lige, da AaB må bruge sin tredje udskiftning da Caroline Rafn får en skade og må gå ud, ind kommer i stedet Josefine Bertelsen.
Kampens spiller blev AaBs anfører Louise Dupont, som kæmpede flot på midtbanen.
AaB spillede en god kamp trods nederlag, de kan være tilfredse med resultatet mod en af puljens bedste hold. Resultatet var bedre end forventet og det giver spillerne fornyet mod, når de i næste kamp møder i KoldingQ på udebane, i en kamp som også forventes at blive hård. =