U19 Liga 1 – Stensballe-AaB 1-5

image
Christian Ranum Laustsen
05. maj 2021 kl. 09:07

Søndag middag skulle AaB U19 liga 1 møde Stensballe på udebane, hvor AaB jagtede deres første sejr efter et par uheldige første kampe i starten af sæsonen. Det var tydeligt fra start, at alle mand var klar og sulten efter de 3 point. Stensballe stillede med et fysisk stærkt hold, men det forhindrede ikke AaB, for allerede efter 11 minutter kommer AaB foran – Ahmad Agha ligger en perfekt bold ind til Christian Ranum Laustsen, som header bolden sikkert ind til 1-0. AaB dominerer spillet stort set hele første halvleg og skaber mange chancer. Efter 38 minutter kommer AaB igen på tavlen med et indlæg fra Ahmad Agha som Markus Thomsen sætter stille og roligt ind. De fysiske stærke modstandere gjorde en god indsats, men formåede ikke at stoppe et mentalt og fysisk klar AaB hold.

2. halvleg bliver fløjtet op og få minutter efter får AaB et hjørnespark som Ahmad Agha sparker og Hassan Mohamed header bolden i kassen. 3 minutter senere ville angriber Frederik Bargmann også være med i målfesten og denne gang med assist fra Hassan Mohamed der førte til en 4-0 føring. Stensballe havde det svært og spillet blev derfor mere aggressivt mellem de to hold. AaB havde det mentale overtag og efter 75 minutter kommer AaB foran 5-0 med endnu en scoring fra Frederik Bargmann og 4. assist fra Ahmad Agha, der efter en flot dribletur splitter Stenballes forsvaret af med en flot pasning til Frederik B, som viste skarphed. Stenballe får reduceret 8 minutter før slutfløjt, så kampens slutresultat bliver 5-1.

Næste kamp er søndag den 9. maj på udebane mod Jammerbugt.