Oliver Ross
17. oktober 2021 kl. 16:39
U19 | Horsens 1 - 1 AaB
Lørdag den 16. oktober skulle AaB drengene i kamp i Horsens for at jagte 3 point.
Kampen startede stærkt ud for AaB, allerede efter 6. minutters spil afsluttede Remy Osagie et flot angreb og gjorde det til 0-1 efter flot oplæg fra Gustav Dahl. Kort tid efter havde Remy igen en stor chance for at gøre det til 0-2, men desværre kom en Horsens fod i vejen
Den gode start blev lidt af en sovepude, idet AaB overlod interritivet til Horsens mandskabet, dog uden at det blev til de store chancer for værterne.
AaB kom skidt ud efter pausen, hvor man sløsede med spil og boldomgang, manglede koncentration gav Horsens flere chancer for at udligne. Efter 64. Minutter udlignede Horsens efter et boldtab på egen bane, det gav lidt skub i AaBerne som forsøgte at presse Horsens holdet, men de store chancer blev der ikke til.