image
Oliver Overgaard
13. juni 2021 kl. 15:52
U 19| AaB - Vejle 1-1
Lørdag d. 12 juni skulle AaB på Hornevej møde Vejle. Kampen startede godt godt ud for AaB, og de fik lagt et godt og overraskende pres på modstanderen fra Vejle. De første 20 minutter sad AaB solidt på spillet med flere store chancer og optræk til chancer, men de manglede den sidste skarphed for at score. Kampen blev mere lige mod slutningen af første halvleg, hvilket resulterede i flere chancer til Vejle. De var lidt skarpere end AaB, og kunne kørt før pausen i det 44. Minut score til 1-0.
Til anden halvlegs start kom AaB ud med et fint tryk, og forsøgte at stresse Vejle spillerne lidt højere på banen. Det gjorde kampen mere livlig, og førte til halve chancer som AaB godt kunne have fået mere ud af. Men forløsningen kom i det 63. Minut hvor Oliver Henriksen bliver spillet fri i højre side, hvor han får lagt et perfekt indlæg ind til Jakob Gaardsøe som scorer sikkert med hovedet.
Efter målet fortsætter kampen bølgende frem og tilbage mellem det to mål. Vejle har flere optræk til chancer, men bliver ikke for alvor farlige. Kampen ender derfor 1-1.