U 19 remis mod Silkeborg

image
Theo Sander
02. oktober 2021 kl. 19:15
Den 2. oktober skulle AaB drengene spille deres anden kamp på hjemmebane i denne sæson, mod holdet fra Silkeborg der indtager 2. pladsen i rækken.
Kampen starter ud med et hurtigt spillende Silkeborg hold der ligger pres på AaB. AaB formår ikke at presse Silkeborg højt nok i denne periode. Lidt efter lidt lykkedes det AaBerne at ligge presset højere op på banen, det giver Oliver Ross plads foran Silkeborgs straffesparksfelt, han sender med et tørt hug bolden i mål ved den ene opstander. Kampen fløjtes til pause med en 1-0 føring til AaB
AaB kommer bedst ud til anden halvleg og presser Silkeborg holdet. De formår dog ikke at score, herefter overtager Silkeborg spillet og presser de unge AaBére længere og længere tilbage på banen, efter 78. minutter kunne AaB drengene ikke holde til presses og Silkeborg udligner til 1-1 da et indlæg fra Silkeborgs højre side ligges ind foran mål og dirigeres i mål. til 1-1.
Efter udlignen er det AaBérne der igen overtager teten og til spiller sig et par store chancer, men desværre lykkedes det ikke at score sejrsmålet, derfor ender kampen 1-1