Noah Holmstrøm
24. november 2021 kl. 19:51
U 19| FC Nordsjælland - AaB 0-2
Tidligt Lørdag den 20. november drog AaB’s u19 hold afsted mod Farum for at spille årets anden sidste kamp.
Fra kampens start ligger AaB et godt tryk på FCN, og det ender ud i, at AaB allerede efter 10 minutters spil for tilkæmpet sig et straffespark som Oliver Ross eksekverer perfekt. Efter scoringen holder AaB’erne forsat et godt tryk på nordsjællanderne, men ingen yderligere scoringer før pausen.
Efter pausen kommer AaB godt ud til anden halvleg, hvor et godt pres fra Jakob Gaardsøe udmønter sig i, at Oliver Ross får scoret for anden gang i kampen efter en returbold fra FCN keeperen. Efter scoringen kommer AaB’erne lidt længere tilbage på banen og stå. Nordsjælland har bolden meget, men uden at spille sig til nogle store chancer. AaB kan derfor efter 90 minutter fejre en fantastisk 2-0 sejr.
Årets sidste kamp spilles lørdag den 27. november på Hornevej mod Brøndby.
U17 | FC Nordsjælland 0-1 AaB
Idag spillede U17 mod FC Nordsjælland. Der skulle arbejdes for pointene mod et stærkt og sikkert spillende FCN. På trods af en god start, hvor drengene var tændte og fulgte gameplanen, formåede FCN at kombinere sig flot igennem bredt i banen med høje backs. Efter lidt justeringer til en fladere og dermed bredere midtbane, fik AaB hurtigt nogenlunde styr på FCN, og holdte dem fra store chancer ind til pausen.
AaB var fortsat tændte og havde tro på tingene i anden halvleg, hvor drengene fik sat sig en smule mere på spillet, hvilket resulterede i et mål af Anders Noshe på et langskud. Med dette udgangspunkt kom FCN åbentlyst til at sidde mere på spillet, og pressede AaB en del efter et skift fra 4-3-3 til 3-4-3. Ingen umiddelbar reaktion fra AaB til at starte med, men da drengene nærmede sig slutningen af kampen, blev der justeret til en 5-3-2. Det fik dem neutraliseret og tvunget dem til at forsøge sig med indlæg, bredt fra den midterste 1/3 del, hvilket vi fint kunne afvise. FCN havde i løbet af anden halvleg 2 nævneværdige chancer inden for meget kort tid, hvor Daniel begge gange hev to flotte redninger frem. Kæmpe fighter indsats indkasserer 3 point!
U15 | FC Nordsjælland 2-0 AaB
Idag spillede U15 en rigtig fin kamp, hvor drengene egentlig burde have taget mindst et point med hjem. Det var generelt en kamp, hvor det bølgede lidt frem og tilbage, uden det blev helt farligt for nogen af holdene.
Hele kampen igennem lykkedes AaB rigtig godt med opbygning. Der var fine passive touchs fra AaB’s centrale forsvarsspillere og derefter enten en aktiv berøring forbi, eller en fri aflevering på enten back eller 6’er. Derefter manglede drengene lidt i gennembrudsspillet. Ofte var det for upræcise afleveringer i mellemrum og de dybe afleveringer. Derved manglede AaB også kvalitet i at kunne fastholde bolden og vinde duellen. Dog havde drengene en god og lang periode i første halvleg, hvor AaB havde flere gennembrud, og kom til 3-4 indlæg, hvor drengene bare skal komme først på bolden, så ville det give mål.
Overordnet en rigtig fin præstation, men Nordsjælland havde to muligheder i kampen, og dem udnyttede de. De scorede på en dybdebold, hvor AaB ikke dækkede bagrum godt nok. Det andet mål de fik, var helt til sidst i kampen, hvor AaB lagde lidt hårdere pres på, og de fik en halv mulighed, som tilfældigvis endte ud i en rebound midt i feltet, som de scorede på.