image
Oliver Ross
28. april 2021 kl. 23:00
Randers Freja FC - AaB 2-2
Onsdag aften skulle AaB’s u19 hold til Randers efter jagten på 3 point. Kampen startede rigtig godt for Aalborgenserne, hvor AaB dominerede og hvor mange ting fungerede rigtig godt. Efter 8 minutter fandt Christoffer Ravn en fri Oliver Børsting inde i feltet, og han sparkede sikkert bolden i mål. Overordnet set spillede AaB en god 1 halvleg og gik til pause foran 0-1.
Desværre var 2 halvleg en lidt anden sang, Randers begyndte at få overtag og det udmøntede sig i 2 scoringer og dominans til Randers. Men AaB holdte ved og gav ikke op, hvilket udmøntede sig i en scoring i de døende minutter. Daniel Mortensen headede flot bolden på tværs og ind i sidenettet, efter et godt hjørnespark af Oliver Henriksen. Kampen endte 2-2.
Næste kamp for AaB er allerede nu på lørdag d. 1 maj, hvor AaB drager til Brøndby.