Man skal score på sine chancer for at vinde fodbold kampe erfarede U 19 ligaen

Remy Osagie
11. september 2021 kl. 21:46
U 19| SønderjyskE - AaB 2-1
Lørdag d. 11. september skulle AaB drengene en tur til Haderslev.
Kampen starter meget godt for AaB drengene, som får domineret helt fra start af.
Allerede efter 5 min bryder Christoffer Ravn igennem ude på venstre fløjen og får lagt et godt indlæg som ender i fødderne på Jakob Gaardsøe, som kan prikke den i mål. 1-0 efter 5 min til AaB.
10 min senere udligner sønderjyske, på et kontroversielt mål, hvor der kunne have blevet dømt frispark til AaB. Kampen står nu 1-1 efter 15 min.
Fin første halvleg, hvor AaB føler de har styr på kampen.
2 halvleg starter godt ud med højt AaB pres, og en del chancer til AaB drengene som desværre ikke bliver udnyttet efter fortjeneste. I stedet gør Sønderjyske det grimme ved AaB drengene, en bold erobring på egen banehalvdel, giver en hurtig omstilling, den udnytter sønderjyderne til scoring til 2-1 .
Efter målet havde AaB svært ved, at finde de gode takter som de ellers har haft hele kampen igennem. Der bliver stresset meget på bolden, og det blev nogle hektiske minutter.
Sønderjyske får direkte rødt i det 84 minut, og er nede til 10 mand. På trods af vores fordele, har vi svært ved at putte bolden i kassen, og det problem kørte igennem hele kampen.
Kampen ender 2-1 til Sønderjyske.
Et skuffende resultat for alle AaB spiller, og trænere, som følte vi kunne have kørt fra Haderslev med point på tavlen.
Næste kamp er lørdag D. 18 september hvor AaB møder FCK på hjemmebane.