image
Zifalino Nsoni
20. maj 2021 kl. 16:07

U 19| AaB - AGF 2-0

Kampen startede meget hektisk ud og med højt tempo, uden de helt store chancer i de første minutter. Efter dette var det AaB der havde teten og styrede kampen. Efter 15 minutter kommer AaB til den første store chance, da AaB flot erobrede bolden centralt i banen og derefter kom til gennembrud i højre side, Mathias Vægter spillede den fladt ind til Oliver Ross som resolut sparker til den, og den går i netmaskerne. Efter AaBs scoring blev det mere jævnbyrdigt og pausestillingen blev derfor 1-0 til AaB.

2 halvleg startede som første, hektisk og med mange dueller, men AaB fik hurtigt momentum i kampen igen. I slutningen af kampen pressede AaB hårdt på, det resulterede i en farlig chance til AaB, hvor Oliver Børsting med et drøn sparkede AaB foran endnu en gang, til stor jubel for AaB spillerne. Dermed endte kampen også 2-0.