U16DM og U18DM piger godt fra start.

image
Henrik Raal
20. oktober 2021 kl. 18:05

I weekenden tog AaB U16DM og 18DM imod lokalrivalerne fra Fortuna Hjørring, som vi altid har gode kampe mod. Sidst vandt U16DM pokalkampen mod Fortuna 1-0, og avancerede dermed i pokalturneringen, og skal møde FC Skanderborg i næste runde.

I weekenden var det så i turneringen hvor Fortuna skulle møde to formstærke AaB hold. Inden kampen har U16DM kun tabt én kamp og spillet en uafgjort. U18DM er ubesejret i de første 5 kampe.
Begge trupper arbejder hårdt på træningsbanen og det gav pote i begge kampe, da begge hold vandt deres kampe.

I U16DM kampen blev der scoret mål efter 16 min. af Nanna Martens, assist: Sofie Mikkelsen som bryder et opspil og servere bolden til Nanna, der meget rolig ligger bolden udenom keeperen i Fortuna målet. Anna Laura scorer på et straffespark efter 44 min. Fortuna kom rigtig godt igen med to mål efter 67 og 70 minutter, dog slog Johanne Knudsen sejren fast med en perle af et skud fra feltkanten efter 82 min, efter assist fra Amalie Fyllgraf. Kampen sluttede 3-2 til AaB

U18DM kampen var lidt mere målfattig, dog mindst lige så spændende. Et hurtigt mål efter bare 7 minutter af Frida Eskerod gav AaB en fremragende start på kampen. Frida scorede målet via flotte driblinger, hvor hun trak ind i banen og placerede bolden i det korte hjørne. Herefter bød kampen ikke på flere scoringer, men en masse god fight og flot fodbold. De fleste af de mange tilskuere kunne derfor juble, da kampen blev fløjtet af og 1-0 sejren var i hus.

For begge hold betyder det, at de ligger nr. 1 i hver deres række.
U16 med 13 point - 4 point ned til SIF Q i pulje B og a´point med BSF og Brøndby i pulje A - kun overgået af AGF med 14 point.

U18 ligger med 18 point, 9 point foran HB Køge og 11 point foran SIF Q i pulje B og 2 point foran AGF og Kolding Q i pulje A.

Næste kamp er igen på Hornevej d. 30 okt. hvor Silkeborg IF Q er på besøg - vi ser frem til et par spændende kampe med en masse opbakning.