Menu

U18 DM for piger tabte første turneringskamp i foråret

image
05. marts 2017 - kl. 19:54

I går, lørdag, spillede U18 DM pigerne deres første turneringskamp i foråret. Varde havde taget turen til Hornevej, hvor kampen blev fløjtet i gang kl 15:00. Pigerne fra AaB havde vundet deres træningskampe over andre U18 DM hold som optakt til turneringsstart, og var derfor ved godt mod fra start.

Fra kampens start spiller begge hold en meget lige kamp, dog uden de helt store chancer. AaB overtager langsomt spillet og i resten af 1. halvleg foregår det meste af spillet på Vardes banehalvdel. Specielt er der gode gennembrud og indlæg fra Julie Madsen, som giver nogle gode chancer.

AaB løber også mange fine dybdeløb, men desværre dømmer linjedommeren flere tvivlsomme off-sides (set med AaB-briller på), og bolden bliver ikke skudt i mål. Efter 25 minutter får AaB frispark et stykke uden for feltet, og den venstrebenede Stine Naur skyder et godt skud, som går lige forbi mål. Selvom AaB fortsat sidder på spillet, får Varde alligevel lagt mere og mere pres på AaB´s mål, men flere gode redninger fra Caroline Abildgaard i målet, reder AaB fra at komme bagud. Dette holder dog ikke længe, og blot 1 min før pause opstår der forvirring i AaB´s forsvar, og efter en god dybdebold ender Vardes angriber alene med AaB´s målmand, og der står nu 1-0. Kort efter fløjter dommeren til pause, og begge hold går ind i omklædningsrummet for at få styr på nogle detaljer.

I pausen skifter AaB Caroline Klitgaard ud med Louise Dupont. Fra anden halvlegs start spiller begge hold bolden fint rundt, men efter 10 minutter går det igen galt for AaB. Caroline i målet holder på bolden i for lang tid, og dommeren dømmer indirekte frispark til Varde, som udnytter situationen og scorer til 2-0. Sofie Lundgaard og Julie Madsen bliver skiftet ud, og ind kommer Cornelia Kramer og Karoline Bjerg.

AaB får igen lagt pres på Varde, men på trods af mange gode chancer, formår pigerne fra AaB ikke at udligne. Først i det allersidste minut får AaB straffespark, som Pernille Pedersen placerer flot i venstre side af målet. Der står nu 2-1, som også er kampens resultat.

En ellers fin kamp fra AaB´s U18 piger, der på trods af stress og uheld formår at spille bolden fint rundt i perioder, men holdet mangler lige det allersidste, og bliver straffet af et meget effektivt hold fra Varde, der formår at udnytte de chancer, de har. Kampens spiller blev Julie Madsen, som spillede bolden godt rundt og lavede mange fine gennembrud, som gav flere gode chancer til AaB.

Efter kampen hyggede spillere og trænere fra begge hold sig sammen over en omgang lasagne.

Næste turneringskamp spilles mod Skovbakken lørdag d. 25 marts kl 11:00 i AaB.

Pige/Kvinde Fodbold Hovedsponsorer

Pige/Kvinde Fodbold Holdsponsorer