Menu

Stor og vigtig sejr over Odense Q til AaB's U18DM piger

image
23. april 2017 kl. 21:56

AaB pigerne havde lørdag igen snøret fodboldstøvlerne til kamp, hvor modstanderen denne gang var Team Odense Q. Odense lå inden kampen a point med AaB, så der var lagt op til en spændende kamp mellem de to hold.

 

Blæsende, men med lidt sol over Aalborg, blev kampen fløjtet i gang kl. 15:00. AaB kom bedst fra start, og meget af spillet foregik på Odenses banehalvdel, så mange havde følelsen af, at målet fra AaB snart ville komme, dog manglede AaB-pigerne alligevel de sidste 10 procent, som der skulle til for at kunne score. Så det var Odense, der kunne bringe sig foran 4 minutter før halvleg, da en bold nede fra AaB’s forsvar ikke bliver clearet ordentlig, og derfor lander i fødderne af en Odense Q spiller, som sikkert sender bolden i mål, og derved kunne Odense Q gå til pause med en føring på 0-1.

 

Cornelia Moltke og Signe Carstens bliver i halvlegen skiftet ud, og ind kommer Sofie Lundgaard og Mathilde Carstens i stedet. Anden halvleg starter som første. Det er AaB, som sidder på spillet og vinder de fleste nærkampe rundt omkring på banen. I det 53. minut får AaB et hjørnespark, som bliver sparket godt ind over af Stine Naur. Det gode indlæg skaber en del forvirring i Odenses forsvar, og der opstår klumpspil, hvor den til sidst ender bag Odenses målmand og bliver noteret som et selvmål.

 

AaB begynder at spille bolden hurtigere rundt omkring Odense Q spillerne, og dette resulterer bl.a. i, at Mathilde Carstens spiller Julie Madsen fri i dybden, og Julie sparker sikkert bolden i kassen til føring på 2-1. AaB-pigerne holder hovederne kolde og bliver ved med at spille deres gode spil som gør, at deres modstandere skal løbe en del. I det 72. minut bliver Signe Lundgaard skiftet ud, og ind går Alberte Nymark i stedet. Der går ikke længe før AaB er farlige igen. Mathilde Carstens bliver sendt afsted med en lang bold i dybden, og hun netter sikkert bag en chanceløs målmand til 3-1. Bare 2 minutter efter er det Mathilde Carstens, som spiller Sofie Lundgaard fri, og hun scorer flot til cifrene 4-1, som også bliver kampens resultat.

 

Kampens spiller blev Mathilde Carstens (billetdet), som gjorde et rigtig godt indhop på venstre kanten, hvor hun udfordrede modstanderen med hendes stærke fysik og gode driblinger. Hun scorede selv et mål, og hun var med i flere af de andre.

En god anden halvleg af pigerne, som igen viser, at det i sidste ende altid kan betale sig at arbejde hårdt hele vejen igennem, og spille kampen færdig, selvom man kommer bagud.

 

AaB’s næste kamp er pokalkamp mod BMI, og det er 3. runde i pokalturneringen. Kampen spilles på Egelund Idrætscenter i Malling onsdag d. 26. april kl. 19.00.

 

Næste kamp i turneringen spilles d. 6. maj kl. 15.00 i B93, hvor AaB-pigerne vil gøre alt for at forsvare den flotte placering som rækkens nr. 5.

Pige/Kvinde Fodbold Hovedsponsorer

Pige/Kvinde Fodbold Holdsponsorer