Menu

Knebent nederlag til Vildbjerg

image
23. april 2017 kl. 14:02

Efter sidste uges nederlag skulle AaB's 1. division kvinder igår spille hjemme på Hornevej mod Vildbjerg, som også havde tabt deres sidste kamp. Så begge hold gik på banen for at revanchere sig og få point i den tætte pulje.

Kampen startede med at begge hold så hinanden lidt an og uden de helt store chancer. AaB har et lille overtag med vinden i ryggen. Det første skud på mål er dog fra Vildbjerg men Monica i målet parerer den ud til hjørne. Efter det er det AaB, der kommer længere frem på banen og får et par hjørnespark, men uden at det rigtig fører til nogen afslutninger. Derefter foregår spillet meget omkring midten på banen. Midt i halvlegen må Risberg inkassere et gult kort, da hun kommer for sent ind med tacklingen på Vildbjergs hurtige angriber. Midt i halvlegen for AaB fat i bolden på midten, og Beate bliver sendt afsted, hvor hun vælger at sparke udefra men desværre rammer den overlæggeren.

I det 33. minut kommer Vildbjerg frem til en afslutning på målet, som AaB får af hvervet i første omgang, og hvor forsvaret og Monica i målet ikke får kommunikeret hvem der tager bolden i anden og tredje omgang, hvor bolden til sidst kommer hen til en Vildbjerg spiller, der får den sparket over i det modsatte hjørne til kampens enlige scoring. De sidste 10 minutter af halvlegen, får AaB spillet Mie fri ude på kanten, hvor hun får lagt den ind i feltet, men uden at der kommer nogen afslutning derpå.

Efter pausen er det Vildbjerg, der får vinden i ryggen, men det er AaB, der kommer bedst i gang og prøver at komme frem til en afslutning, men Vildbjerg står godt nede i deres forsvar. Efter 10 minutter kommer Vildbjerg frem på banen, men AaB forsvaret med Fugl og Betina har styr på deres angriber.

Kampen bølger lidt frem tilbage uden de helt store chancer til nogen af holdende. Men efter 15-20 minutter spillet bliver Mies knæ skadet, og hun må bæres fra banen. Vi håber ikke, at det er noget alvorligt, og at hun snart kan blive klar igen.

Karoline Iversen og Signe P kommer ind i stedet for Mie og Line P., og efter det får AaB lagt et lille pres på Vildbjergs bane, der har trukket sig lidt tilbage og giver sig god tid ved alle spil stop. Men det bliver ikke til de helt store chancer. Simone har en afslutning men lige på målmanden. Sidst i kampen får AaB et frispark lige udenfor feltet, som Pernille prøver at sparke ind. Men hun rammer muren, så bolden kommer ud igen, hvor hun igen får sparket igennem muren, men keeperen får den reddet ud til hjørnespark.

Kampens spiller, Line Schunck, bliver sidst i kampen skubbet helt frem i angrebet, men det lykkes ikke AaB at få udlignet i en meget lige kamp. Men Vildbjerg var skarpest, da chancen var der, og vandt kampen med den enlige scoring i 1. halvleg.

Næste kamp er ude mod Lyseng d. 29-04 Kl.12,00

Pige/Kvinde Fodbold Hovedsponsorer

Pige/Kvinde Fodbold Holdsponsorer