Menu

Kanon sejr til U18 DM mod B93

image
07. maj 2017 kl. 19:36

På udebane i strålende solskin mødte U18 DM pigerne B93.

AaB startede godt. Der blev arbejdet godt over hele banen, dog uden rigtig at blive farlige, men med muligheder for flere af AaB spillere til at få gjort det færdigt.

Men blot efter B93's andet besøg på AaB's banehalvdel udløste det et føringsmål (6) på hovedstød. De næste 20 minutter var en lige kamp. Ingen af holdene kom til nogle chancer. Men de sidste 20 minutter af første halvleg fik AaB mere og mere overtaget i alle spillets facetter. Den store arbejdsindsats begyndte at bære frugt. B93 spillerne begyndte at trække tiden og dermed give hinanden små pauser.

AaB fik en super peptalk i pausen af cheftræneren, og de kom ud til anden halvleg med stor vilje til at yde en arbejdsindsats, som viste sig senere at være en afgørende fakta. Efter blot 12 minutter spillet i anden halvleg kom det forløsende mål, sat ind af Simone, med assist fra Dupont (57).

Første udskiftning kommer efter 65 minutter. Ud går Signe Lundgaard ind kommer Lærke, som ikke holder sig tilbage. Efter blot 3 minutter bringer hun AaB foran. AaB fortsætter med at styre begivenhederne, men det går ikke altid som præsten prædiker, og B93 udligner efter 71 minutter, direkte på frispark. AaB fortsætter dog som om intet havde ramt dem.

Da Naur er brugt op, sætter AaB Josefine Bundgaard ind (76). Mathilde gør det til 2 – 3 efter 78 minutter, og Lærke gør det til 2 – 4 efter assist fra Simone efter 81 minutter, og Simone slutter kampen af med at gøre det til 2 – 5, med assist fra Mathilde.

Ingen nævnt, ingen glemt – kampens spiller blev delt mellem Lærke og Carøe.
Referatet er skrevet af en ikke fodbold kyndig, men syntes der var en stjerne der skilte sig ud – nemlig AaB.

Næste kamp spilles igen på hjemmebane. Det sker på onsdag d. 10. maj mod Lyseng kl. 19.00.

Pige/Kvinde Fodbold Hovedsponsorer

Pige/Kvinde Fodbold Holdsponsorer