Menu

Bronze til U13 piger til Jysk Mesterskab i indendørs fodbold

image
06. marts 2017 kl. 19:58

Første dag i mesterskabsturneringen starter planmæssigt ud mod SIV, som AaB vandt 5-1 over. I anden kamp stod AaB overfor Dybbøl, som spiller meget fysisk, hvilket gang på gang fik AaB til at lave fejl og med weekendens dårligste kamp tabte AaB vi 3-5. Dronningborg var tredje modstander, og AaB kørte en sikker 5-2 sejr hjem. Dagens sidste kamp mod Skive blev vundet 7-4.

Søndagen startede ud mod Mejrup, som spiller rigtig godt. AaB var godt med i kampen og med 30 sekunder igen,  havde AaB bolden og jagtede en udligning. Desværre kom udligningen ikke og Mejrup scorede i de sidste sekunder til 5-3. Der var ingen tvivl om, at det var de to teknisk stærkeste hold, der mødtes, og det var en rigtig seværdig kamp. Næstsidste kamp ender 3-3. Til tider var det et rent skydetelt mod Tønders mål, men bolden ville bare ikke ind. I den sidste kamp var AaB igen helt oppe på tæerne og der blev igen leveret en super god kamp, som AaB vandt 7-4, og AaB var dermed kvalificeret til semifinalerne.

Desværre var der ikke meget, der gik AaB's vej i semifinalen. Det bliver en rodet kamp mod Dybbøl og med 1 minut igen, var AaB i overtal og kampen stod helt lige. Desværre fik AaB ikke scoret og i stedet scorede Dybbøl på en højt hoppende bold, der går ind under overlæggeren. Til sidste får AaB dog udlignet til 3-3, men den dårlige kamp mod Dybbøl om lørdagen var årsagen til, at Dybbøl gik videre til finalen, da de i grundspillet var over AaB.

Mejrup vinder JM-finalen - fuldt fortjent. Set over hele weekenden var Mejrup det bedste hold, selvom AaB's træner Allan Andersen udtaler, at han er overbevist om, at AaB godt kunne have drillet dem i finalen.

AaB sluttede dermed på 3. pladsen til Jysk Mesterskab. Stort til lykke til de unge piger.

 

Pige/Kvinde Fodbold Hovedsponsorer

Pige/Kvinde Fodbold Holdsponsorer