Menu

AaB´s kvinde-/pigeafdeling søger kvindelig assistenttræner til U18 DM

image
24. oktober 2016 - kl. 21:07

AaB’s kvinde-/pigeafdeling er i en rivende udvikling og har hold i de bedste rækker fra U13 – U18 og spiller i 1. division på seniorsiden med en målsætning om at spille med i den bedste kvindeliga fra 2018.

Til vores U18 DM hold søger vi en kvindelig assistenttræner. Du kommer til at indgå i et meget spændende og professionelt set-up, hvor cheftræneren er A-licenstræner Finn Christensen. Til holdet er også tilknyttet en anden assistenttræner, en målmandstræner, 3 fysioterapeuter, en uddannelsesvejleder, en mentaltræner og en kostvejleder.

Der er behov for, at du kan være med 1-2 gange i ugen, og der er mulighed for, at trænerjobbet kan tilrettelægges, så den passer med dine muligheder og ønsker. Vi forventer, at du har kendskab til fodbold på eliteniveau, men det er ikke en forudsætning, at du har trænererfaring.

I AaB’s kvinde-/pigeafdeling er vi kendetegnet ved, at vi har en fælles vision og derfor går i samme retning. Vi er også en klub med nogle stærke værdier, som vi ikke går på kompromis med. Dette betyder, at vores trænere og holdledere ansættes ud fra bl.a. følgende kompetencer:

  • Helheds- og samarbejdsorienteret
  • Empatisk, lyttende og dialogorienteret
  • Tilgængelig og positiv

Hvis du vil høre mere om assistenttrænerjobbet, bedes du kontakte Morten Klessen på mobil 41911506 eller mail mkl@aabaf1885.dk 

Pige/Kvinde Fodbold Hovedsponsorer

Pige/Kvinde Fodbold Holdsponsorer