Menu

3 point mere til 1. division kvinder

image
08. maj 2017 kl. 22:22

Det blev til 3 point på kontoen til AaB's kvinder i 1. division hjemme på Hornevej mod Thisted i weekenden. Thisted var inden dagens kamp ubesejret og havde vundet over de andre i puljen, men det satte AaB en stopper for.

Der var ikke spillet 2 minutter inden AaB havde scoret. AaB pigerne var klar fra start og med det samme satte de pres på Holm i Thisted målet efter det første angreb, som de får sparket op på midten, hvor Pernille er først over bolden og får den lagt af til en fremstormende twin/Agnete, der med det samme ligger en telepatisk aflevering til søster twin/Beate, som ser at Holm kommer ud af målet, hvor hun lopper den over hende ind i målet til 1 – 0 føring.

Så ar linjen lagt, og alle AaB pigerne var opsatte på, at alle 3 point skulle blive på Hornevej. Pigerne holdt presset mod Thisted, som forsvarede sig godt. Thisted kom dog frem mod AaB målet, når de fik bolden sparket op til deres angribere, især Malene Sørensen, der pressede på, når der var en mulighed. Men AaB forsvaret var klar til at tage kampen op, hvor Line Pedersen var kommet ind i midterforsvaret i stedet for Fugl, som blev skadet i sidste kamp. Hun spillede en god kamp, og der var masser af lyd på.

AaB burde nok have scoret et par gange mere i 1. halvleg med chancer til Schunck, Amina, Pernille og Beate 2 gange. Thisted havde en på overlæggeren, men det havde Pernille også med et flot langskud udefra som alle stod og nød - selv Holm i målet.

Der bliv ikke scoret mere inden pausefløjtet. I pausen blev pigerne rost af cheftræner Hans Martin Lausen for, at alle var der 100%, og især Caroline Klitgaard oppe i angrebet, der virkelig lagde pres på Thisted forsvaret.
Der bliv ikke lavet om på noget, dog skulle de se om ikke de kunne få venstresiden med Amina noget mere med.

Begge hold kommer godt ud fra pausen og vil frem ad på banen med lidt ekstra pres fra Thisted, der havde brug for en scoring. Kampen bølger lidt frem og tilbage i starten, men uden scoringer de første 20 minutter.

Der blev fortaget et par udskiftninger fra begge hold, hvor AaB skifter Signe P. ud med Karoline Iversen, og hvor Thisted tager deres anden udskiftning. Thisted har fået et frispark midt på banen, som de tager hurtigt. De får bolden lagt ind i feltet, som Marlene Sørensen sparker til én gang ind bag Monika i målet. Hun havde ellers forinden haft en kanon refleksredning på et spark tæt på, som hun reddede. Og lige derefter er det Beate, der får Holm ud i fuld længde for at bolden ikke går ind.

Efter udligningen når Thisted ikke at nyde udligningen længere end til det næste AaB angreb, hvor Beate laver gæk med dem inde i feltet og serverer bolden til Amina, der sparker bolden ind til AaB føring igen 2 minutter efter, at Thisted havde scoret. Bagefter er det AaB, der ikke får lov til at nyde føringen i mere end 3-4 minutter, da Thisted igen får udlignet, da Risberg i fuld fart prøver at nå bolden, så den ikke går i mål, men hun får den rettet til mål i stedet.

Men det slog ikke AaB pigerne ud. De fortsatte og ville have alle 3 point, og især kampens spiller Caroline Klitgaard arbejdede for sagen oppe i angrebet. Først havde hun tilkæmpet sig bolden i feltet, hvorefter hun fik den lagt af til Pernille, der skulle have sparket den i mål, men den gik over målet. Senere var det Karoline Iversen hun lagde en perfekt aflevering til inde i feltet, som hun bankede ind til AaB føring på 3 – 2 i det 82. minut.

Så nu skulle den føring holdes de sidste 8 minutter. AaB pigerne stod sammen og holdt Thisted væk fra AaB målet. Der bliv debut til Signe L. Pedersen, der kom ind i stedet for Klitgaard de sidste minutter i kampen.

Efter kampen bliver der råbt sejrsråbet både ude på banen og inde i omklædningsrummet. Der bliv stemt om kampens spiller efter kampen, og der var 2, der fik lige mange stemmer, nemlig Caroline Klitgaard og Agnete Markussen, der hver fik 5 stemmer. Men alle var med i kampen og gav sig fuldt ud for de 3 point.
Og der er brug for dem i den tætte pulje, hvor Lyseng ligger under strengen med 14 point og Vildbjerg, der ligger nr. 1 med 16 point.

Næste kamp er hjemme mod ASA Lørdag d.13-05 kl.11,00, så kom og støt AaB pigerne til endnu en sejr.

Pige/Kvinde Fodbold Hovedsponsorer

Pige/Kvinde Fodbold Holdsponsorer