U18 DM kæmpede forgæves mod FCN

image AaB's U18 DM, indsat: Maria Rasmussen, kampens spiller
Alberte Grankvist, U18 DM.
24. november 2018 kl. 12:05

Allerede fra første fløjt sidder FC Nordsjælland på kampen, hvilket gjorde at kampen aldrig rigtig blev spændende.

4 min inde i kampen viste Nordsjælland tænder med et hårdt skud på stolpen. FC Nordsjælland er meget dominerende og scorer deres første mål efter 37 minutter, hvor de et par minutter efter sender bolden i mål med et hårdt skud på kanten af feltet.

Kampen forløber ellers uden de store chancer fra AaB’s side af, trods de kæmper.

Til anden halvlegs start foretager AaB deres første udskiftning, Isabella går ud og Sofie Quist går ind. 10 minutter efter skiftes Freja ud med Frida.

FC Nordsjælland er AaB overlegne og scorer til 0-3 efter 70 minutters spilletid. AaB kæmper, men det giver ikke pote.

FC Nordsjælland scorer til 0-4 efter 7 minutter, hvorefter de sender bolden i kassen endnu en gang efter 3 minutter, i samme minut fløjtes kampen af.

Generelt set var FC Nordsjælland et godt og sammenspillet hold, der vidste hvor hinanden var, AaB kæmpede godt og kom også til enkelte muligheder men blev aldrig rigtig farlige. FC Nordsjælland var AaB overlegne og vandt fortjent 0-5.

AaB's næste kamp er 24. november 2018 mod FC Thy Piger.