Menu

U14 pigerne fra Aab Jysk/Fynsk mester

image
René Qvist, cheftræner U14 piger
09. juli 2018 kl. 13:41
Efter en forrygende sæson hvor pigerne fra AaB, har vist sig frem på fornemmeste vis, havde de fuldt fortjent kvalificeret sig til finalen og det jysk/fynske mesterskab.
Man havde i foråret kun sat 5 point til og sluttede 8 point foran nummer 2 i puljen.
Finalen skulle spilles på neutral bane i Dronningborg. Modstanderen var Horsens, som man havde mødt i pokalen og tabt 1-0 til på et mål i overtid i semifinalen. Så det var et tændt hold fra AaB, der mødte op til finalen.
I modsætning til pokalen, havde vi en skadesfri trup til rådighed og det sammen med en flok piger der ville vinde, så vi frem til kampen.
Kampen startede lige , men efter et stykke tid var det AaB der satte sig på kampen. Vi spillede godt og vores taktik lykkedes med at spille hurtigt og slå bolde i dybden. Horsens forsøgte at bruge deres fysik på os, men pigerne fra AaB, slog igen på den konto.
Midt i halvlegen kom vi til første store chance ved et godt gennembrud af Emma Højsby, og kort tid efter var det Cecilie Thomsen der satte sig igennem og kom til en stor chance. I skudøjeblikket blev hun fældet, klart straffe, men dommeren valgte ikke at fløjte.Vi var dominerende i kampen og i pausen blev vi enige om at fortsætte vores spil og vi vidste vi nok skulle komme til flere chancer.
2. halvleg lignede en tro kopi af 1. Lille overvægt til AaB i spil og chancer. men Horsens var ikke ufarlige. Og havde midt i halvlegen deres største chance, en spiller blev spillet fri på kanten og sendte et yderst kvalificeret skud afsted, men vores målmand Vida Hangeland tog bolden helt ude ved stolpen.
Vi fortsatte presset og midt i halvlegen kom Cecilie Thomsen igennem alene, og igen blev hun fældet, men uden dommeren ville fløjte. VAR havde været godt i denne kamp, men virkede til at dommeren ikke ville dømme straffe. Med 15 min igen fik Sofie Dahl bolden på kanten af feltet, hun trykkede af, og med lidt held, gik bolden ind og Aab-pigerne kom fuldt fortjent foran 1-0.
Det blev en stilling der holdt kampen ud, og fik en flok AaB-piger til at juble som fortjente Jysk/Fynske mestre.
Stor ros til Horsens som vi har haft tætte kampe med, for at være med til at spille en god finale, mellem de 2 bedste hold i Jylland og Fyn. Ligeledes var det stort for pigerne med den store opbakning, bare fra AaB var der ca. 100 personer dukket op...
Følgende piger spillede finalen: Vida Hangeland, Erika Kristensen, Victoria Sommer, Cecilie Abildgaard, Julie Mortensen, Cecilie Holst , Marie Lohmann, Emma Højsby , Anna Mehlbye, Cecilie Thomsen, Laura Dorff, Elisabeth Skall, Sofie Dahl og Jette Mølgaard. Derudover har følgende været med: Signe Rolighed, Bamwlung Galau, Louise Pedersenog Natasha Mcgregor.