U 19 vandt en rodet kamp mod SønderjyskE

image
Nicolai Laursen
31. marts 2019 kl. 17:18

Lørdag d. 30. marts tog AaB-U19 hjemme imod gæsterne fra Sønderjyske.

AaB kunne med en sejr komme 3 point efter ligaens nummer 1 fra FC Midtjylland. Kampen startede lidt rodet, en del tekniske fejl fra begge hold, som resulterede i en masse dueller. Som kampen skred frem, fik AaB-holdet dog mere og mere styr på kampen, som også resulterede i en scoring efter 14. minutters spil. Bolden havner lidt tilfældigt på fødderne af Søren Tengstedt, som fint tager bolden med og sparker den sikkert i kassen. Dermed 1-0 til AaB.

Kampen fortsatte med at være en rodet affære, som var præget af mange fejl, det betød også at Sønderjyske i det 47. minut kunne udligne til stillingen 1-1. Men efter flere perioder med godt AaB-pres kunne Sønderjyske ikke stå i mod længere, Oliver Klitten fremtvinger et straffespark, som Mikkel Kaufmann eksekverer stensikkert til stillingen 2-1. Blot 5 minutter senere lukker og slukker Søren Tengstedt kampen flot med et chipmål. Dermed 3-1 til AaB-holdet med godt 20 minutter igen.

Det var en kamp hele vejen igennem, der var præget af mange dueller og mange fejl. AaB-holdet fik aldrig helt spillet til at flyde, men formåede alligevel at vinde kampen sikkert, og tage 3 enormt vigtige point i topstriden.