Thomas Christiansen
30. september 2018 kl. 18:37

U19 | FCM 4-2 AaB

AaB. Lørdag den 29. september gæstede AaB hjemmeholdet FCM.

Kampen startede ud med et højt pressende FCM mandskab, som gav udeholdet AaB problemer med at sætte spillet. Efter en god start fra hjemmeholdet. Formår de at presse AaB i bund. Efter blot 13 minutter bringer FCM sig foran til 1-0, på et hjørnespark. Et rystet AaB hold må kort tid efter se endnu en scoring gå i netmaskerne, efter et højtpressende FCM mandskab, erobre bolden højt på AaB’s banehalvdel. De sætter hurtig en kontra i gang, og scorer sikkert til 2-0.

Resten af første halvleg forløb lidt på samme måde, med et AaB hold der havde svært ved at få spillet til at fungere. En skidt første halvleg af AaB.

Anden halvleg startede bedre ud for AaB mandskabet, der formår at få sat noget mere spil på FCM’s banehalvdel. Dette resultere også i en reducering til udeholdet AaB, i det 73 minut, efter et flot opspil som ender i panden på Anders Bærtelsen der header bolden i mål til 2-1.

I jagten på en udligning, får AaB et tilbageslag da FCM med en lang bold formår at få scoret til 3-1 i det 79 minut. AaB’erne troede dog stadig på det, og 2 minutter efter får Oliver klitten sparket bolden fornemt i mål til 3-2.

Dette gav AaB tro på tingene der fortsat jagtede endnu er mål. Desværre måtte AaB drengene lide et 4-2 nederlag efter FCM får scoret deres sidste mål på en standart til sidst i kampen.

AaB får mulighed for revanche allerede på onsdag hvor Sønderjyske venter i Haderslev.