Marcus Bundgaard
07. april 2019 kl. 08:13

U 19 Brøndby IF – AaB 2-3

AaB var lørdag d.6 april taget en tur til Vestegnen for at spille en vigtig kamp mod de blågulede fra Brøndby.

Kampen startede ud i højt tempo med AaB i teten. Brøndbys høje pres blev godt løst af AaB’s opbygningspil, men i efter en halv times spil bringer Brøndby sig på 1-0 efter en fejl i AaB feltet.

Denne scoring var meget misvisende, da AaB i løbet af 1. Halvleg i nogle perioder sejlede i store chancer. Målet gav Brøndby lidt mod på mere og de sidste 10 minutter af 1. Halvleg blev lidt rodet.

Efter 2 min spil i 2. Halvleg var Oliver Klitten på pletten og sparkede læderet i nettet efter et aflæg af Søren Tengstedt. Derefter får AaB gutterne godt styr på sagerne igen og skaffede flere gode chancer. Efter godt en times spil scorer Brøndby til 2-1 efter en god afslutning.

Det ryster ikke AaB drengene og 2 minutter senere er Søren Tengstedts højreben skarpt nok til, at sparke bolden i kassen til 2-2. Derefter var det igen AaB der havde det meste af boldbesiddelsen, men uden de helt store chancer. Dette ændrer sig da Jonatan Flindt ligger et godt indlæg ind i panden på en Brøndby spiller, der header bolden fremragende i eget net. De sidste 7-8 minutter smed Brøndby alt frem og det holdt lige hårdt dernede, men AaB gutterne tager hjem fra Brøndby Stadion bane 2 med 3 stenhamrende vigtige point.

Kampen bød på to debutanter idet U 17 spillerne Daniel Mortensen hele kampen og Oliver Børsting indskiftet det sidste kvarter, fik spilletid i opgøret.

Næste weekend spiller AaB hjemme mod FC Midtjylland. En kamp om 1. Pladsen i Danmarks bedste ungdomsrække, hvor både spillere og stab forventer en masse opbakning på lægterne.