image
Mikkel Kaufmann
23. september 2018 kl. 14:25

Lørdag den 22. september tog AaB U19 imod Brøndby IF jævnaldrende hjemme på Hornevej 2

Kampen startede noget hektisk med et højt Brøndby pres i de første 10-15 minutter hvilket også førte til at gæsterne kom foran 1-0 da Roni Arabaci sparkede en ripost i nettet uden chance for Marcus Bundgaard i målet

AaB’erne lod sig ikke ryste, men forsatte deres jagt på en scoring inden pausen, og brændte 3-4 100 procent chancer. Så det var derfor også fuldt fortjent at AaB kunne få udlignet da Mathias Ross headede på mål, efter en fremragende frisparks indlæg fra Jeppe Pedersen, hovedstødet kunne Brøndbys målmand ikke holde og returen røg lige ud til Mikkel Kaufmann der sparkede bolden i nettet. Og derfor var stillingen 1-1 ved pausen, selvom AaB med lidt mere held og kvalitet kunne have været foran med 2-3 mål

Anden halvleg startede noget mere rodet, den kraftige vind der huserede over Aalborg og resten af Nordjylland tog til og gjorde spillet ikke blev helt så flydende som i første halvleg

Anden halvleg stod heller ikke på de helt store chancer, og det lignede langt henne af vejen at det skulle ende med 1 point til hver, men i det 94. minut kom så den forløsende scoring da Oliver klitten spillede en et to med Mikkel Kaufmann og fik bolden tilbage efter en top chipaflevering og kunne tage den ned med brystet og sparke den i nettet uden chance for Mads Hermansen i Brøndby målet, til stor jubel for alle AaB spillerne.