U 19 nåtte nøjes med 1 point, trods stor overvægt i spil og chancer

image
Jeppe Pedersen
04. august 2019 kl. 18:09

AaB drengene skulle for første gang ud og spille kamp hvor der var noget på spil. Det var dog ikke nogen drømme start for de unge AaB drenge, der kom bagud efter bare 2 min. Et wakeup call, som fik de unge gutter i gang. De sad efter dette på det hele, hvor de havde flere 100% chancer, men uskarphed foran kasse prægede drengene. Men lige pludselig ryger den i kassen efter et hjørnespark der lidt heldigt ender ved Daniel Skovgaard Mortensen på bagerste stang. Men ud af det blå får Halmstadt scoret til 2-1 kort før pausen, på deres blot 2.afslutning på mål. Et misvisende resultat for første halvleg.

1. Halvleg fortsætter som første. Et AaB hold der sidder på det hele og skaber mange store chancer, men AaB drengene er ikke skarpe, tværtimod var Halmstadt keeper det. Men så kom forløsningen, en lang bold til indskiftede Oliver Børsting, der for en spids vinkel for banket bolden ind ved forreste stolpe. Efter det lå AaB drengene stort tryk på svenskerne men det blev aldrig til mere. Et AaB hold der simpelthen ikke var skarpe på dagen og fik ikke mere end det 1 point med i første kamp af Baltic Sea cup.