U 19 ligaen indtager 1. pladsen efter sejr i Esbjerg

image
Andreas Fruergaard
01. maj 2019 kl. 08:02

AaB møder Esbjerg en sen tirsdag aften.

Kampen blev sparket igang og de første minutter skulle begge hold lige se hinanden an. Der var ikke spillet mere end 19 min. før at AaB kom foran 1-0. Et præcist slået indlæg førte til en afslutning til Oliver Klitten, der desværre headede på overlæggeren, men vor herre var med AaB og bolden fandt vej hen til Jonatan Flindt som fik bolden i kassen til stillingen 1-0.

Efter målet sætter AaB sig på spillet og finder frem til flere og flere store chancer. Det resulterer i, at Mikkel Kaufmann efter 33. min spil, smadrer bolden op i hjørnet. Ingen chance for keeperen, som ikke engang gad prøve på at redde sådan et drøn fra en anden planet. Resten af halvlegen er det AaB erne, som producerer chancerne, men desværre ikke flere mål, så AaB går til pause med en 2-0 føring.

Efter pausen arbejder AaB hårdt og fokuseret på at sikre de 3 point. En 3-4 store chancer til AaB’erne bliver ikke udnyttet, til at lukke kampen, derfor sætter Esbjerg sig mere på kampen, men kan ikke finde frem til de helt store chancer. Efter 76 min spil foretager AaB sin første udskiftning, ud går Søren Tengstedt og ind kommer Nicolai Laursen. En Nicolai Laursen der skulle ind og arbejde hårdt.

Kampen forsætter med at Esbjerg presser på, men ikke helt finder frem til nogle chancer, og efter 83 min spiller foretager AaB sin anden udskiftning, ud går målscoreren Mikkel Kaufmann og ind kommer Andreas Fruergaard. Kort efter indskiftningen finder Esbjerg frem til den store chancer efter AaB ikke kunne få bolden ud af kommunen, Esbjerg scorer i 87 min til 2-1. De sidste minutter blev utroligt spændende, for Esbjerg forsatte med at presse på og AaB kæmpede til det sidste for de 3 point, men som noget af det sidste i kampen foretager AaB sin sidste udskiftning, ud går Oliver Klitten og ind går Mikkel Konnerup. Det var det sidste der skete i kampen og AaB tog de 3 vigtige point i Esbjerg.