image
Søren Tengstedt
12. maj 2019 kl. 07:05

Lørdag d. 11 kl. 13.00 var AaB U19 på besøg i Å-dalen.

Det var et AaB-mandskab, som skulle bruge en sejr for at bibeholde førstepladsen i U19 ligaen. Fra kampens start lagde OB-mandskabet ud med et højt pres, hvilket gjorde kampens start en smule rodet. AaB holdet fik dog mere og mere styr på kampen jo længere 1. halvleg skred frem. Resultatet ved pausen var 0-0, eftersom hverken AaB eller OB havde de store muligheder for at tage føringen.

I anden halvleg kom AaB-mandskabet stærkt ud. Dette resulterede i at Oliver Klitten efter 53 minutter bragte AaB-mandskabet foran 1-0, efter at have snøret to af OB´s forsvarer, efterfulgt af en knastør afslutning i det lange hjørne. Scoringen gav AaB fuld kontrol over kampen.

Mod kampens slutning, smed OB deres store forsvarsklipper op i angrebet, for at søge den udlignende scoring. Dermed var der gode muligheder for kontraangreb. I kampens døende sekunder udnyttede AaB holdet nemlig OB´s offensive tilgang til kampen. Andres Fruergaard spillede Nicolai Laursen, der fra en 20-25 meters afstand afgjorde kampen med et flot langskud. Dermed sluttede kampen 2-0 til AaB-mandskabet, der endnu engang sikrede sig 3 hamrende vigtige point

Desuden bød kampen på to U19 debuter, henholdsvis Zifarlino Nsoni og Marcus Hannesbo, der til dagligt tilhører U17 holdet.

Næste kamp for AaB-drengene er på onsdag, hvor Vejle gæster Hornevej.