Menu

U 19 fastholder 2. pladsen trods 2-2 mod Randers Freja

image
Mads Stefansen
03. juni 2018 kl. 17:53

Lørdag den 2. juni tog AaB i mod Randers Freja hjemme. Med denne kamp kunne AaB spillerne tage et skridt tættere på, at være favoritter til sølvmedaljerne inden den sidste kamp mod FC Nordsjælland.

AaB startede kampen med at være i god kontrol, både offensivt og defensivt, og allerede tidligt i kampen kunne AaB efter hurtige kombinationer i højre side, sende Nicolai Laursen afsted i frit løb mod mål, som han sten sikkert sparkede i det lange hjørne. 1-0 til AaB. Det var AaB som havde et stort overtal i chancer og halvvejs inde i 1. halvleg kunne AaB’erne igen efter et gennembrud i højre side komme på 2-0, da Mads Stefansen kunne sparke et fladt indlæg ind omkring forreste stang, som en Randers spiller fik prikket i eget net. Resten af første halvleg stod på godt AaB spil og et AaB hold som var i god kontrol, men opmærksomme på Randers’s hurtige omstillinger og direkte spil. Dog kom der ikke yderligere scoringer i 1. Halvleg og de gik til pause med stillingen 2-0 til hjemmeholdet.

Hjemmeholdet kom ikke lige så godt ud til 2. Halvleg, som de gjorde til den 1. Dette resulterede i Randers fik et overtag i store dele af 2. Halvleg og dette resulterede i både 2-1 og 2-2 scoringer til Randers i løbet af 2. Halvleg. Resten af kampen var præget af AaB jagtede målet som kunne bringe dem i front, i mens Randers slog til på omstillingerne. Dette gav store chancer i begge ender, men yderligere mål blev ikke scoret, og dette betød et slut resultat på 2-2. AaB drengene jagter sølvmedaljerne på lørdag den 9. juni.

Mads Stefansen