U 19 blev taget på sengen i Farum

image
Mikkel Konnerup
11. november 2018 kl. 12:53

AaB drengene stod tidligt op lørdag morgen, hvor turen gik mod Right to Dream Park, på Nordsjælland. Et AaB hold, som havde vundet tre kampe i streg, og var klar til at kæmpe bragt efter endnu en sejr.

Der blev fløjtet op k.l 13.00, og klokken nåede ikke ramme at 13.01 før jublen lød hos Nordsjælland. En lang bold ned bag AaB forsvaret, og så på tværs ind i feltet. Der skulle heldigvis ikke gå lang tid, før den snu Oliver Klitten opsnaper en pasning fra keeperen, hvorefter han køligt kunne sparke den i netmaskerne bag Nordsjælland keeperen. 1-1 stod det altså, efter godt og vel 10 min.

AaB’erne havde svært ved at få etableret et godt førstepres. Det gjorde kampen hård for holdet, fordi Nordsjælland havde et klart overtag i boldbesiddelse. Nordsjælland kom på tavlen igen i minut 26 efter et godt angreb. Der blev fløjtet til halvleg og det var et frustreret AaB hold, der gik til pause. Presset, og ikke mindst indstillingen til at ville vinde, skulle ændres, hvis AaB drengene skulle gøre sig forhåbninger om et godt resultat.

Der blev fløjtet op til anden halvleg, og der var ingen tvivl om, at det var et AaB mandskab, som havde ild i øjnene. Presset blev væsentligt bedre, hvilket resulterede i mere boldbesiddelse og flere chancer til AaB’erne. Til den store ærgrelse scorede Nordsjælland til 3-1, men AaB var godt klar over, at hvis de fortsatte de gode takter, så skulle der nok komme en scoring. Og ganske rigtigt fik Gabriel Adriano Alves sparket den i kassen. Lukas Klitten sender bolden indover til en alene Gabi, der helt uprovokeret, kunne placere den i det lange hjørne.

AaB’erne fik blod på tanden, men Nordsjælland scorede igen og stillingen var 4-2. AaB’ernes gejst var stadig ikke opbrugt, af den grund kom de på tavlen igen. Jonathan Flindt sender en flot bold ind i panden på Emil Rask Colding, der flot headede den i mål. Der var ikke specielt meget tid at gøre godt med, men der var nok til en potentiel udligning. Desværre endte bolden for femte gang i AaB’ernes eget mål, efter Nordsjælland, på en uøvet frisparkskombination, kunne sende bolden ned bag AaB forsvaret, hvor Oliver Rose kunne sparke den ind bag Marcus Bundgaard. Kampen ender altså 5-3 til hjemmeholdet.

AaB U19 spiller næste og sidste kamp, før de går på vinterpause, den 1 december mod Silkeborg på udebane.