Menu

U 17 tabte et skridt i medaljekampen

image
Zifarlino Nsoni
27. maj 2018 kl. 18:00

KAMPREFERAT:

* Brøndby vs. AaB U17 Liga(4-1)

Lørdag eftermiddag var AaB klar til at gæste Brøndby.

Kampen startede hektisk ud og med mange dueller, i denne periode var Brøndby bedst.

Efter 23 minutter scorede Brøndby på en dyb bold i bagrummet og et cutback til deres angriber som sparkede den sikkert ind. Efter dette havde Brøndby momentum uden at have de helt store chancer.

Efter 33 minutters spil, får de et frispark, de lægger et godt indlæg indover, hvor angriberen fra Brøndby umarkeret kunne heade den flot ind i det lange hjørne. Efter dette svarede AaB igen med flere gode chancer, der blev bl.a. lagt et godt indlæg ind fra kanten af feltet fra Jonathan Flindt til Andreas Fruergaard, der desværre headede på overliggeren.

Kort inden halvlegen scorede Brøndby igen, deres venstre kant driblede ind i banen og sparkede bolden flot i målet uden chance for keeperen.

I starten af anden halvleg scorede Brøndbys store angriber igen, på et flot langskud efter en tilfældig nedfalds bold udenfor feltet. Det så derfor sort ud for AaB, men de blev ved med at skabe chancer.

Valdemar Bjerre afdriblede en spiller uden for kanten af feltet og med flot overblik og et perfekt indlæg fandt han Mikkel Kaufmann, som headede den ind. Efter dette havde AaB optakt til flere gode chancer, inkl. to chancer på både overliggeren og stolpen, men det endte desværre i nederlag.

AaB tabte på en dag, hvor de ikke havde marginalerne med sig, og en dag hvor Brøndby scorede på næsten alt hvad de rørte ved.

Næste kamp for AaB U17 er næste Lørdag, 2 Juni hvor Randers gæster Hornevej.

- Zifarlino Nsoni