Gustav Dahl
05. maj 2019 kl. 09:12
U17 | AaB 2-0 Fc København
Lørdag d. 4. maj tog AaB u17 imod FCK hjemme på Hornevej.
AaB gik ud til kampen med snuden sat op efter 3 point, og en klar plan om at møde modstanderen halvhøjt på banen og turde holde bolden i egne rækker.
Efter en meget lige start på kampen finder bolden frem til Marcus Hannesbo (Støvring IF Fodbold) på kanten af feltet, som lægger den køligt over i det lange hjørne. 1-0 til AaB efter 16 minutter.
Allerede 16 minutter efter den første scoring ender bolden igen ved fødderne af  Marcus Hannesbo (Støvring IF Fodbold), som sender bolden om bag FCK keeperen efter nogle flotte kombinationer udenfor straffesparksfeltet.
AaB gik ud til anden halvleg med ambitioner om at holde nullet og bevare  samme gode intensitet som i første halvleg. Dette lykkedes også AaB’erne som holdt FCK fra store chancer, trods et FCK hold med mest boldbesiddelse.