U 17 sejr i det Sønderjyske

image
Marcus Hannesbo
03. oktober 2018 kl. 21:52

Onsdag den 3. oktober drog AaB U17 til Sønderjyske for at spille endnu en turneringskamp.

Kampen startede skidt for AaB, da der i det 7. minut opstod en misforståelse i AaB forsvaret, som desværre førte til mål til hjemmeholdet. 5 minutter efter ender Oliver Henriksen ved baglinjen efter lidt dribleløjer og i et forsøg på at slå bolden ind over rammer den en modspiller og går i nettet. Stilling nu 1-1. Efter lidt spil, hvor AaB får presset en del på, får de tilkæmpet sig et hjørnespark. Efter et forsøg på en clearing, der kiksede kunne Marcus Hannesbo sparke bolden i mål til 1-2 til AaB mandskabet.

I det 65. minut blev føringen forstærket, da en flot bold fra Oliver Henriksen bliver slået i feltet. Marcus Hannesbo stiger til vejrs og header bolden på vej i net, men målnæsen Casper Gedsted får lige sat en fod på som en lille detalje inden den går i mål.

5 minutter før tid var Casper Gedsted igen på pletten, da han smukt sparker bolden stensikkert i nettet efter et flot opspil fra AaB mandskabet. Alt i alt en velfortjent sejr på 1-4.