U 17| Vejle - AaB 3-0
Der er desværre ingen billeder til dette referat

Lørdag den 2 november skulle AaB’s U17 hold spille mod Vejle på udebane. AaB kom med massere af selvtillid efter at have skabt en del gode resultater.

1 halvleg
Kampen blev fløjtet igang og Vejle startede med bolden. I de første minutter af kampen var der ikke de store chancer. AaB havde svært ved at spille sig ud af Vejles høje og aggressive pres, hvilket gjorde at AaB havde mange boldtab. Derfor kunne begge mandskaber gå til pause uden nogen mål.

2 halvleg
Anden halvleg gik igang, og Vejle startede igen med at presse højt, som igen gjorde det svært for AaB’erne. 10 minutter inden i anden halvleg kunne AaB se Vejle komme foran. Stor skuffelse hos AaB’erne.
Efter scoringen prøvede AaB og få sat noget spil igang, men det var utroligt svært.
Blot 10 minutter efter scoringen var det igen Vejle som kunne bryde ud i jubel og score til 2-0. Senere scorede Vejle igen til 3-0 som også blev kampen resultat.