Menu

U 17 liga er bronzevindere efter sejr over HB Køge

image
Andreas Fruergaard
16. juni 2018 kl. 13:09

Kampreferat:

* AaB U17 Liga vs. HB Køge:

En tidlig lørdag formiddag kl. 10.00 tog AaB imod HB Køge. En vigtig kamp for AaBs side. Bronzen var i spild for AaB og det krævede en sejr. Drengene fra AaB var spændte, men også tændte til kampen.

I kampens start fik AaB deres allerførste chance. Det var efter en flot brydning, hvor AaBs egen anfører Mathias Ross fik en genial idé. Han spillede en god bold ud til Jonatan Flindt og med et præcist indlæg ind i hovedet på Mikkel Kaufmann, som så lægger den tilbage i banen hvor Mathias Ross kom i fuld fart og sparkede bolden ind til 1-0 føring.

AaB forsætter det gode pres og 20 minutter inde i kampen har AaB endnu et godt angreb. Mikkel Kaufmann bliver sendt afsted i siden og han finder på tværs Casper Gedsted Hansen, der sparker bolden overlegent ind til 2-0.

Der går ikke længe, før AaB igen er på spil. Endnu engang med et godt opspil bliver bolden igen spillet på siden, og der bliver slået endnu en præcis bold ind bagerst i feltet, hvor Marcus Hannesbo med en glidende bevægelse får bolden flot ind over målstregen. 3-0 til AaB og det ser rigtigt godt ud for AaB.

Efter 36 minutter spil udgør Casper Gedsted med en skade, ind kommer i hans sted Andreas Fruergaard.

I pausen talte AaB om at bevare det høje pres og spille simpelt. 2. Halvleg startede ud med lidt spil til begge hold, ikke rigtigt nogle store chancer, men AaB pressede på og søgte scoringen til 4-0. Lidt ud af ingenting, så fik HB Køge pludselig reduceret til 3-1 efter en brydning på midten af banen, og et flot skud højt oppe i det lange hjørne.

AaB spillerne var efter scoring klar over, at de ikke skulle dumme sig og lukke HB Køge mere ind i kampen.

I de døende minutter af kampen, fik AaB en god kontra mulighed og U17 Ligaens topscorer Mikkel Kaufmann satte sig selv op til en scoring til kampens endelige resultat, 4-1. AaB spillerne var tilfredse med resultatet af kampen og generelt tilfredse med sæsonen og bronzemedaljen.

- Andreas Fruergaard