Menu

U 17 klar til bronzekamp efter sejr i søhøjlandet

image Arkivfoto
Daniel Mortensen
13. juni 2018 kl. 22:25

AaB gæstede i dag, onsdag d. 13. juni, Silkeborg IF på deres flotte stadion Jysk Park. En kamp, som skulle vindes for at holde liv i håbet om bronzemedaljerne. Kampen startede meget jævnbyrdigt, men med mange fejl og tabte nærkampe for gæsterne fra AaB. Det gjorde, at Silkeborgenserne fik overtaget i kampen, hvor der var optakt til et par chancer fra hjemmeholdet, og efter 30 minutters spil, bringer hjemmeholdet sig foran, efter en god afslutning i det lange hjørne.

AaB prøvede med et comeback, men kvaliteten og intensiteten var bare ikke til stede i første halvleg.

I anden halvleg blev der skruet op for kvaliteten og intensiteten fra aalborgenserne, og hurtigt fik de sat sig på boldbesiddelsen og nærkampene, det var noget der lidt senere udmøntede sig i et mål. Mathias Ross starter med, at sende en fremragende diagonal aflevering, som Gabriel Adriano elegant tager ned, hvorefter han med et par vævre træk kunne ligge bolden i det lange hjørne til udligningen 1-1. Derefter satte AaB sig fuldstændig på spillet, hvor Thomas Christiansen b.la. havde et fremragende skud på overliggeren, efter en hjørnesparkssituation.

Efter 63 minutters spil udmøntede den gode periode sig. Zifarlino Nsoni bryder bolden midt på banen og fører den derefter i fart op igennem banen, hvor han til sidst snyder en mand inde i feltet og bliver derefter nedlagt, til et klokkeklart straffespark. Mathias Ross tog ansvaret på sine skuldre og eksekverede straffesparket sikkert til 2-1 føring til AaB.

Resten af kampen spillede AaB meget kontrolleret og kunne efter de 80 minutter knytte næverne en sidste gang, da kampens dommer fløjtede af.

AaBs U17 hold kan dermed vende hjem til Aalborg med en 2-1 sejr i bagagen og kigge fremad mod den kommende sidste turneringskamp, som kan sikre bronzemedaljerne på lørdag, d. 16. juni kl.10.00, hvor HB Køge gæster Hornevej.

- Daniel Mortensen