Menu

U 17 er stadig med bronzekampen efter sejr i Farum

image
Marcus Hannesbo
10. juni 2018 kl. 00:37

KAMPREFERAT:

* FC Nordsjælland vs. AaB U17 Liga(1-3)

AaB gæstede lørdag d. 9. juni FC Nordsjælland. En kamp, som vi på forhånd vidste ville blive en virkelig hård kamp pga. vejret, som intet andet stod på solskin og 28 graders varme.

Kampen skulle vindes, hvis forhåbningerne om at få bronzemedaljen i hus skal lykkedes. Efter en forholdsvis dominerende 1. halvleg og et par gule kort, kunne Casper Gedsted sende Mikkel Kaufmann i dybden i det 35. minut. Afslutningen gav anledning til en ripost, som Gabriel Adriano sikkert sparkede i nettet.

Allerede 3 minutter inde i 2. halvleg lagde Valdemar Bjerre en elegant bold ind til Mikkel Kaufmann i boksen, som han stensikkert steg op til og headede i kassen. Stillingen var dermed 0-2 til AaB efter 43 min.

Efter scoringen skruede AaB-drengene en anelse ned for den hårde arbejdsiver, hvilket gav FCN mulighed for at komme ind i kampen igen. Den mulighed udnyttede de i det 67. minut. Scoringen var et wakeup call til, at vi igen skulle begynde at arbejde hårdt.

Det lykkedes at få dem lukket godt ned igen, og det gav Mikkel Kaufmann blod på tanden til at lave endnu en klasse solo-basse, efter flot presspil, og bringe AaB i front med 1-3, hvilket også blev slutresultatet.

- Marcus Hannesbo