Suleiman El-Hajj
20. oktober 2019 kl. 07:21

U 15| AaB – Farum Boldklub 2-2
Lørdag den 19. Oktober mødte AaB Farum som har vundet alle deres kampe i ligaen.
Farum kommer godt fra start og har bolden det meste af tiden. AaB står rimelig dybt ned i banen og kæmper om at skubbe holdet længere op ad banen, og det lykkes AaB nogle gange. Farum står rigtig højt på banen og flyttede den rigtig hurtigt. AaB får en omstilling og udnytter den rigtig godt Rasmus Jørgensen scorer til 1-0 efter 30 minutter spillet cirka. Farum prøver at komme tilbage i kampen, men det lykkes dem ikke i første halvleg. På et tidpunkt bliver der spillet en dybde bold til en af vores angribere Sebastian Lind, der sparker den sikkert ind, og AaB er foran med 2-0 inden første halvleg slutter. AaB er foran 2-0 efter første halvleg.
Anden halvleg starter meget rodet ud for AaB, som bliver presset meget ned i banen. Farum for mange chancer i anden halvleg, men AaB forsvare godt og lader ingen mål komme ind. Men i de sidste 5-10 minutter, score Farum på et hjørnespark, som de header ind til 2-1. AaB prøver stadig på at holde Farum fra at scorer, men det lykkedes desværre ikke. Farum scorer til 2-2 efter endnu et hjørnespark, lige inden slutfløjt. Kampen ender 2-2.