Tre mål på udebane var ikke nok til sejr for U 17 ligaen

image
Zifarlino Nsoni
30. september 2018 kl. 18:25

Lørdag den 29. september skulle AaB til Ikast for at spille med om de 3 point i mod FC Midtjylland.

Kampen startede meget jævnbyrdigt, men allerede efter 5 minutter kommer Midtjylland foran 1-0 efter en god solo aktion. Men målet skulle ikke stoppe AaB. AaB stod godt i organisationen, og det var svært for Midtjylland at skabe chancer. I det 13. minut opfanger Casper Gedsted en bold fra Midtjylland forsvaret, som han spiller videre til Oliver Børsting der scorer i det lange hjørne til 1-1. Kampen fortsætter med Midtjylland mest på bolden, men uden de kommer frem til nogle helt store chancer. Men i det 27. minut scorer Midtjylland, da en Midtjylland spiller kommer først på forreste stolpe og sparker bolden ind.

Men allerede minuttet efter svarer AaB igen. Christoffer Ravn dribler op ad venstre siden forbi et par Midtjylland spillere, og trækker ind i banen. Uden for feltet sparker han på mål, og han scorer rigtigt flot oppe i højre mål hjørne. Første halvleg slutter lidt rodet med halve chancer i begge ender, hvor det er lige ved at blive til noget, men aldrig bliver det rigtig farligt.

Anden halvleg starter akkurat som først halvleg gjorde. FC Midtjylland får et hjørne spark, da der er spillet 52. minutter. En Midtjylland spiller kommer først på bolden og header på mål. Oliver Overgaard forsøger at heade bolden væk, men header den i eget net. 3-2 til Midtjylland. Men gæsterne fra Aalborg kom atter tilbage i kampen i det 62. minut får AaB et hjørne spark. Oliver Overgaard slår en god bold ind, som Marcus Hannesbo flugter i mål til stillingen 3-3.

I resten af kampen var det frem og tilbage. Der var chancer til begge hold, og det var bare et spørgsmål om tid, før der blev scoret igen. Casper Gedsted bliver sendt i dybden, og løber fra Midtjylland forsvaret, men Midtjylland keeper redder hans afslutning. Med cirka ti minutter tilbage kommer Midtjylland til baglinjen. Der bliver slået et godt indlæg, og en Midtjylland spiller er først på bolden og heder den ind i net taget til resultatet 4-3. AaB forsøger til sidst i kampen at lægge et pres på Midtjylland, men det giver intet udbytte. Kampen ender 4-3 til Midtjyllands fordel. Næste kamp i U17 Ligaen er ude mod Sønderjyske onsdag den 3. oktober kl. 15.00. –