image
Oliver Børsting
11. november 2018 kl. 00:27

U17 | FC Nordsjælland 5-0 AaB

Kampen startede hårdt ud for AaB, som allerede efter 6 minutter kunne se sig selv komme bagud 1-0 efter en fin kasse af FCN

Allerede 4 minutter senere i kampen, blev der dømt et straffespark mod AaB, efter noget klumpspil nede i AaB feltet. Sikker sparket - 2-0 til FCN AaB har lidt mere medvind efter det 2. Mål - og får skabt nogle store chancer, med deres pres, men mangler lige de sidste marginaler før at kunne se sig selv score til 2-1.

Idet 37. minut kunne AaB se sig selv inkassere endnu et mål efter en duel bold mellem AaB-keeper og en FCN spiller, hvor FCN spilleren kommer først på den, og header den i mål / 3-0 til FCN 5 minutter senere, er der modvind igen for AaB, og der bliver dømt endnu et straffespark, efter hånd på bolden i feltet - endnu et sikkert straffespark helt ude i venstre side af målet / 4-0 til FCN

AaB går til pause efter en ringe første halvleg Og der gik ikke lang tid før at AaB endnu engang måtte indkasserer et mål, efter en uheldig aflevering fra AaB-keeper ud i fødderne på en FCN-spiller som sparker den sikkert ind / 5-0 til FCN Resten af kampen var præget af FCN på bolden, og AaB i pres, uden de helt store chancer - AaB taber 5-0