image
Jakob Holt
07. november 2019 kl. 21:27

U 19| AaB - FC Nordsjælland 0-0

Allerede fra kampens start var intensiteten helt i top. Både Nordsjælland og AaB forsøgte at sidde på bolden, men her var sjællænderne skarpest.

FC Nordsjælland forsøgte gang på gang at nedbryde nordjydernes defensiv, men uden held. Der skulle spilles hele 35 minutter af første halvleg før det for alvor brændte på hos AaB’s mål. Daniel Mortensen begår et tvivlsomt straffespark på en løs bold lige inden for feltet. Marcus Bundgaard, som tidligere i sæsonen har været skarp til at læse modstandernes spark fra 11-meter pletten, hiver endnu en straffesparksredning frem og AaB slipper med skrækken. I de følgende minuttet har Marcus Bundgaard iøvrigt adskillige redninger, som holder AaB inde i kampen for alvor.

I Aller sidste spille minut i første halvleg sender Malthe Højholt en dybdebold afsted imod Marcus Hannesbo, som afslutter lige ved siden af mål. AaB går derfor til pause med resultatet 0-0, efter en hård fysisk første halvleg.

Anden halvleg ligner i store træk meget første halvleg. Ingen reelle 100% chancer til nogle af holdene. AaB’s bedste mulighed kommer fra Oliver Overgaard, da han modtager bolden efter cirka 70 minutters spil midt på FC Nordsjælland banehalvdel. Her smadre han den op på trekanten, og har derved AaB’s bedste mulighed i kampen.

Resten af anden halvleg er en meget defensiv affære fra AaB’s sidde, og også i anden halvleg står Marcus Bundgaard solidt i flere situationer, og holder FC Nordsjælland fra at scorer.

Kampen ender derfor 0-0. Et resultat AaB mandskab godt kan stå ved, efter en meget fysisk hård præstation.