image
Nicolai Laursen
18. september 2018 kl. 17:25

Union Berlin – AaB

Den 18. september var dagen hvor den 2. kamp i den internationale turnering Baltic Sea Cup skulle spilles. Modstanderen var Union Berlin og kampen blev spillet på 2. Bundesliga holdets stadion ”An Der Alten Försterei”, i målet havde Union Berlin den tidligere FCK målmand Jacob Busk. Kampen startede ud i højt tempo med højt pres fra begge holds sider. Efter 15 minutters spiller tyskerne sig igennem efter en god stikning, men en god redning fra Marcus Bundgaard forhindrede en hjemmebaneføring. Resten af første halvleg var uden de helt store chancer, og resultatet var 0-0. Efter 2 minutters spil af 2. Halvleg bringer AaB sig foran 0-1 på mål af Nicolai Laursen. Få minutter efter udligner Union Berlin på et frispark og yderligere 5 minutter efter udligningen scorer tyskerne til 2-1. Med 20 minutter igen får Nicolai Laursen lavet sin velkendte skudfinte og hamrer bolden ind i det lange hjørne med venstrepoten efter flot forarbejde af Oliver Klitten. 7 min før tid får AaB så scoret til 2-3 på mål af Anders Bærtelsen og dette resultat holdt kampen ud,og AaB drengene kunne tage en 2-3 sejr med hjem til det nordjyske.