Hæftig afslutning gav U 19 uafgjort i Kongens Lyngby

Jacob Lundby Søndergaard
30. november 2019 kl. 22:29

U 19| Lyngby - AaB 2-2

Lørdag d. 30. november var AaB U19 på besøg hos Lyngby.

Kampens start var præget af mange dueller, hvor begge hold forsøgte at få sat sig på spillet. Dette lykkedes dog ikke rigtigt for nogle af holdene.

Lyngby fik ikke skabt de helt store chancer i 1. halvleg, dog er det Lyngby, der får kampens første mulighed efter et hjørnespark, men AaB får afværget forsøget.

Kort efter formår AaB at svare igen, hvor AaB skaber to store chancer. Først er det Marcus Hannesbo, der bliver sendt alene afsted mod keeperen, mens en fri Oliver Børsting kort efter modtager et indlæg i feltet. Begge forsøg mislykkes dog. Derfor ender 1. halvleg også 0-0 efter en halvleg, hvor ingen af holdene formåede at sætte sig på spillet.

I 2. halvleg forsætter det samme kampbillede. AaB får dog stille og roligt sat spillet bedre sammen. Alligevel er det Lyngby, der kommer foran 1-0 efter 54 minutter til stor frustration for AaB-spillerne.

Det lykkedes dog AaB at få udlignet til 1-1 i 63. minut, hvor Oliver Børsting kommer først på et indlæg fra Jonatan Flindt. Dette giver AaB-spillerne blod på tanden.

Stillingen holder helt hen mod slutningen af kampen, hvor dagens dommer kommer i fokus. Her bliver en spiller fra Lyngby nedlagt på kanten af feltet. Her dømmer dommeren straffespark til Lyngby, hvor det ellers så ud til at blive begået uden for feltet. Lyngby udnytter muligheden til at bringe sig foran med 2-1 i en halvleg, hvor spillet ellers fungerede bedre for AaB'erne

AaB forsøger at trække sig op igen efter denne mavepuster, og de kæmper ihærdigt for at få point med hjem. Dette betaler sig i kampens sidste minut, hvor Casper Gedsted Hansen skaber forløsningen for AaB-spillerne. AaB udligner til 2-2.

Dette bliver også kampens resultat i en kamp, hvor AaB-drengene viste stor vilje og kom tilbage efter at have været bagud 2 gange.