image
Oliver Overgaard
23. september 2018 kl. 17:01

Den 22. september var AaB klar til at tage imod Brøndby på hjemmebane.

Kampen startede ud i højt tempo og med Brøndby mest på bolden, mens AaB stod godt i defensiven og holdte Brøndby væk fra de store chancer. I det 23 minutter får AaB hjørnespark i højre side, efter lidt ping pong i feltet, kunne Marcus Hannesbo sparke bolden i nettet uden chance for keeperen, til stor glæde for hjemmeholdet.

AaB gik til halvleg med en 1 - 0 føring. Brøndby lagde højt pres på AaB i 2 halvleg. Efter 74 minutter spillede AaB sig ud af Brøndbys høje pres, Oliver Børsting holder flot i den og sender den videre til Oliver Overgaard som kommer i overlap, han slår bolden på tværs til en fri Casper Gedsted som sparker den sikkert i mål. Og dermed 2 - 0 som også var slutresultatet.

Næste kamp for AaB U17 er Lørdag, den 29 september. Hvor AaB skal møde FC Midtjylland på udebane