AaB’s U18 DM piger kæmpede bravt trods nederlag

image AaB's U 18 DM, indsat: Julie Lauersen, kampens spiller.
Camilla Hastrup Larsen, U18 DM.
11. oktober 2018 kl. 11:23
Søndag d. 7. oktober tog AaB’s u18 DM piger en tur til Kolding, for at møde de forsvarende Danmarksmestre Kolding Q. Kolding var klart favoritter til dagens opgør, men AaB håbede på at kunne hive point med hjem, efter forrige weekends velspillede kamp imod Team Odense Q.
Som forventet lagde Kolding hårdt ud, og havde det meste af spillet. AaB ændrede lidt på deres opstilling, for at få spillet til at fungere. Efter 20 minutter lægger Koldings nummer 8, Mathilde Hansen, bolden i nettet efter et indlæg fra venstre side af Alja Julardzija. Men det lader AaB sig ikke gå på af, og AaB fighter videre og kommer godt med igen. Efter god fight og glimrende opspil fra Alberte Grankvist og Mathilde Jakobsen, bliver bolden sparket ind over til Camilla Hastrup, som lægger bolden videre til Maria Rasmussen som afslutter, men desværre uden held.
Efter 34 minutter må AaB se sig overspillet af Kolding, og Kolding’s nummer 8, Mathilde Hansen, sparker bolden i nettet efter et indlæg fra Seval Eroglu. AaB kæmper videre resten af halvlegen, men uden held.
I halvlegen fortager AaB deres første udskiftning, ud kommer Isabella Larsen og ind kommer Marie Petersen. AaB virker mere klar fra 2. halvleg og har også mere af spillet. AaB kommer til nogle chancer, men ikke store nok til at sparke bolden i nettet. Efter 53 minutter må, Camilla Hastrup, halv skadet forlade banen, ind kommer Silje Juul. Efter 62 minutter foretager AaB sig deres tredje og sidste udskiftning, ind kommer Frida Eskerod, ud kommer Maria Rasmussen.
AaB kæmper videre, men efter 70 minutter får Mathilde Jakobsen gult kort.
Efter 76 minutter bliver der åbent i AaB’s venstre side, og Freja Jensen afleverer bolden til Marie-Louise Abild, som scorer og bringer Kolding på 3-0. Få minutter efter får Kolding et frispark, hvor overliggeren heldigvis redder os. Efter 89 minutter får Kolding hjørnespark, som Isabella Obaze sparker ind over. AaB kommer ikke først på bolden, og Kolding’s nummer 3, Freya Winther, lægger bolden i mål. Kampen ender 4-0 til Kolding Q.
Kampens spiller blev AaB’s Julie Laursen, som kæmpede flot.
AaB spillede en fin kamp trods nederlag. AaB vil bruge de næste to uger, hvor der er landsholdspause, på at arbejde hårdt frem imod deres næste kamp, hvor AaB d. 28. oktober tager imod B 93.