image AaB's U18 DM
Isabella Larsen, AaB U18 DM.
27. september 2018 kl. 14:31

Lørdag d. 22 september skulle AaB U18 DM møde Brøndby på udebane.

Første halvleg startede ud med et lille overtag til hjemmebaneholdet, som pressede AaB langt tilbage på banen. Brøndby starter med to chancer i form af gennembrud på kanten, som bliver reddet af Signe Hovalt i målet.

Snart kommer vi mere og mere med i kampen og når også frem til et par chancer og et frispark. Efter en halv times spil, er vi i vores bedste periode af kampen og vi får bragt os foran, med et skud lidt ude fra feltet af Sofie Qvist.

Som kampen fortsætter får Brøndby mere overtag. Bolden når lige at blive givet op, før Brøndby svarer tilbage med en udligning, og stillingen 1-1 holder til pausen.

Desværre forsætter 2. halvleg ikke som 1 halvleg, og i 52' minut bringer Brøndby sig på 2-1, to minutter efter sig på 3-1 i et straffespark, og igen cirka efter en times spilletid på 4-1.
Efter 70 minutters spilletid bringer Brøndby sig foran på 5-1, men kort efter får Louise Dupont fulgt godt op på et frispark og reducerer til 5-2.

De sidste 20 minutter af kampen får vi bragt en smule mere kontrol på vores spil og for stoppet Brøndby som udnyttede en hver chance vi gav. Til sidst når Brøndby med en smule dommerhjælp slutresultatet 6-2.

De 10 minutter i 2. halvleg tager hårdt på holdet, som nu må ryste nederlaget af sig og se frem mod næste weekend, hvor de skal møde Team Odense Q på hjemmebane.