Menu

Talentcentret

image Pigetalentcentret

 

AaB Talentcenter 

Vision – at stå stærkere sammen

Vi vil styrke elitepigefodbolden i Nordjylland ved at samle og give de mest ambitiøse og talentfulde spillere rammer og vilkår, så de udvikler sig mest muligt. På denne måde kan vi spille med i landets bedste ungdomsrækker og udvikle pigefodboldspillere til ungdomslandsholdene.

Vi gør det ved at sætte spillerne i centrum, så de får muligheden for at nå så langt som muligt med deres fodboldtalent. Vi vil gøre det ved at samarbejde konstruktivt med andre klubber, så alle samarbejdsklubber føler, de har andel i projektet og dets målsætninger om elitepigefodbold. Samtidig skal det sociale spille en stor rolle.

Download informationsmateriale om AaB Talentcenter HER

 

80 piger deltog i AaB Talentcenters 1. runde i kvinde-/pigeafdelingen

 

 

Lørdag d. 29. oktober 2016 startede den nye runde op i AaB Talentcenter for piger, hvor 80 fodboldglade piger fra både nær og fjern mødte op til et 2-timers træningspas.

AaB vil gerne takke for det store fremmøde, og vi ser frem til at være sammen med pigerne, deres trænere og forældre ved det næste træningspas, som er lørdag d. 5. november kl. 9.30 – 12.00.

På talentcentrets side kan læses mere om talentcentret, samt hvorfor og hvordan vi i AaB gerne vil bidrage med at udvikle pige-/kvindefodbolden i hele Nordjylland.

Pigetalentcenterets undersider
Klik på et af nedenstående links
Spillere på talentcenteret
Trænere og ledere på talentcenteret
Talentcentrets kalender
Talentcentrets nyheder